Visst vore det fantastiskt att skriva en egen bok
Vet du att var tredje svensk bär på en dröm att en gång i livet få skriva en egen bok och eftersom du är här tror jag att du är en av den tredjedelen.

Tänk alla idéer du har, all kunskap du bär på. Allt det samlat inom pärmarnma på en bok och förmedlat till eftervärlden. Det vore väl fantastiskt.

Tekniskt så har det aldrig varit så lätt skriva en bok som det är idag. Datorn visar direkt enkla språkfel och du sätter enkelt ihop hundratals sidor i ett Worddokument.
Nå ut är lätt men når du in?

Mitt erbjudande är
Att hjälpa dig att nå fram så att du skriver en bok som andra vill läsa?
Det är lätt att prata men vill du att någon ska lyssna krävs det lite mer eftertanke. Samma sak gäller när du skriver en bok. Det räcker inte att du tycker att det du har att säga är viktigt. Du måste även få dina läsare att känna så.

Jag har lärt mig de knepen
Efter 20 år som journalist och författare har jag lärt mig ett och annat trick för att få en läsare att vilja läsa bara en rad till. Och en till. Och en till. Det är något som jag gärna förmedlar till dig som vill skriva en bok.

Du får hjälp med:
• Så skriver du en inledning
• Gör läsaren engagerad
• Hitta rätt disposition
• Fånga släktens berättelse
(och mycket mer)

Dessutom hjälper jag dig med det tekniska som
• Korrekturläsning
• Sättning och layout
• Kontakt med tryckerier

Tveka inte.
Ring eller mejla mig på en gång
0761-90 98 74 eller jesper@waslingmedia.se