Wasling media är inriktad på text och marknadsföring för det mindre företaget eller organisationen. Så behöver du en kort eller lång text kan jag skriva den åt dig, anpassat för din läsare vare sig denne är en vanlig svensson, professor, kommuntjänsteman eller något annat.
Och kan inte jag utföra den specifika tjänst du behöver har jag flera fantastiska kollegor.

Content marketing

Du får en professionell presentation av ditt företags produkter och tjänster förmedlat :

  • Till en intresserad kund
  • På intressant sätt
  • I rätt kanal (där kunden finns)
  • På ett sätt som kunden attraheras av

Content marketing är marknadsföring med hjälp av innehåll som kunden känner är förtroendeingivande och relevant. Det kan vara text, bild eller grafik och ett svenskt ord är innehållsmarknadsföring.

PR- och marknadsföring

Vill du få in redaktionella artiklar i tidningen, lansera en ny produkt eller locka besökare till ett evenemang via sociala medier? Jag vet hur, och kan göra det för dig.

Copywriting

Levererar sökmotoroptimerade texter av hög kvalitet på utsatt tid. Förser företag och organisationer med riktigt bra SEO-innehåll!
Med bakgrund som journalist, kommunal tjänsteman och försedd med en stor portion nyfikenhet gör att jag lovar att jag kommer att både förstå och vilja utveckla DIN produkt.

Annonser, nyhetsbrev, säljbrev, broschyrer, direktreklam och Powerpoint-presentationer; alla ska de skrivas och tid tar det.
Wasling Media bidrar med en hjälpande hand.

Trycksaker

Visst är det skönt att slippa tänka på det praktiska? Med min hjälp behöver du inte tänka på den grafiska formgivningen av broschyrer, flyers, informationsblad, visitkort och annat tryckt material. Jag hjälper dig med allt detta.
Wasling Media har också kunskapen om hur mässarrangemanget blir så lyckat som möjligt.

Unika texter

Jag skriver vetenskapliga rapporter, debattartiklar, överklaganden eller motsvarande texter som kräver ett mer avancerat språk. Förutom akademisk bakgrund har jag korrekturläst ett flertal doktorsavhandlingar och sammanställt ett antal egna rapporter.
Jag har även förkovrat mig i ”Lättläst” för att kunna skriva en text som kan förstås även av den som har bristande kunskaper i svenska språket (och som därför troligen använder Google translate)

Allt har ett pris

600 kr per timme och minsta avtalad tid är fem timmar.
För att du ska känna dig säker på kostnaden görs inget på löpande räkning utan vi specifierar tillsammans i förväg vad som ska ingå och till vilket pris/tid.