Har du svårt att nå ut?

Jag hjälper dig med din digitala marknadsföring och innehållsproduktion. Innehåll är min specialitet.

Mitt namn är Jesper Wasling och jag har jobbat inom media och marknadsföring sedan 90-talet. Idag hjälper jag företag och organisationer med deras ditigala strategi så att de genom content marketing och annan digital marknadsföring bättre ska nå ut till kunder. För att nå fram behövs relevant innehåll som ger kunden ett mervärde och får denne att stanna kvar hos dig.

För att lyckas med det behövs en tydlig strategi och effektiva processer för att skapa innehåll. Här kommer min kunskap väl till pass så oavsett om du behöver hjälp med att ta fram en strategi eller ”bara” innehåll så finns jag här för dig.

Här på bloggen Skriv som en copywriter ger jag handfasta tips för dig som vill bli bättre på text. Titta gärna in där, du kommer inte att ångra dig.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *